Vereniging

Thema van de maand

 Op 30 april is ter gelegenheid van de troonswisseling door  de gemeente aan de buurtschappen een Koningslinde aangeboden.

Zo ook aan Huppel en Henxel.

Deze bomen zijn geplaatst bij school t 'Waliën en de Emmaschool.

Nu heeft HHB hier bordjes bijgeplaatst met Koningslinde.

Deze bordjes zijn met het school en volksfeest onthuld door de Koningsparen.

Bij t 'Waliën door het paar Dennis en Wilfred van Zutpen-Piepers

koningslinde_1

koningslinde_2 

Koningslinde3b 

Bij de Emmaschool door het koningspaar Ruud en Anita Kolkman.

koningslinde 4

 

koningslinde 6

 

 

koningslinde 8

 

 

plattegrond hilgelo        wandelroute

In het zuidelijkste puntje van Huppel ligt het Hilgelo. Vooral in de zomermaanden is het een trekpleister voor zwem- en waterliefhebbers. Maar ook in de herfst kan je genieten van het water en de natuur. Een wandeling rondom het meer duurt nog geen uur! Geniet mee met onderstaande foto's en loop de tocht ook eens.

sevink molen   wandelpadloopplank

  eendjes

  zwemstrand   bladeren water

  

Website

Om onze inwoners nog beter van informatie te voorzien hebben wij een website gemaakt. Het unieke van deze website is dat zij is opgezet om door meerdere verenigingen te gebruiken. Hierbij hebben wij alle vereningen aangeschreven. Zowel de toneelvereniging Nieuw Leven als de gymnastiekvereniging RGV doen mee. De site van Nieuw Leven is al in de lucht. Gauw kijken!

De opening van de website was op de bestuursvergadering van 3 april 2008. Onder genot van een goed glas wijn werd de website op een groot scherm gepresenteerd. Vele oh's en ah's waren te horen. Daarna kwamen de kritische op- en aanmerkingen. Deze zijn allen verwerkt, waarna in juli de website in de lucht ging..

De bedoeling van de website is dat u samen met ons zorgt voor een actuele website met de belangrijkste ontwikkelingen, bezienswaardigheden en nieuwsfeiten uit onze buurtschappen. Daarnaast is de website informatief en wllen wij een ieder wegwijs maken in allerlei zaken aangaande de buurtbelangen.

Leuk om te vermelden is dat de website gemaakt is door oud Huppelinwoner Barry Koks. Hij heeft met zijn professionele kennis ons geholpen om te komen tot dit mooie resultaat.